Brink Multimedia logo Hoed

Over Ons

2018

Brink Design Ontstaat

20 maart

Locatie

Voordat Brink Multimedia ontstond, was er alleen Brink Design. In 2018 hadden Roy van Brink en José van der Schoot het idee om een bedrijf op te zetten wat zich richtte op het midden en klein bedrijf. In maart gingen zij naar de Kamer van Koophandel en registreerden zich daar als bedrijf.

Fundering Voor Brink Hosting Wordt Gelegd

19 juni

Al snel bleek dat klanten graag de site dan ook ergens op het internet wilden plaatsen. Meerdere partijen vinden klanten niet fijn, Brink Design kreeg dan vaak de vraag dit ook te verzorgen. Zo ontstond een hosting tak in juni van het jaar 2018. Later zou dit Brink Hosting genoemd worden.

2019

Media In 360°

22 juli

Brink Design greep regelmatig mis op beeldmateriaal. Stockfoto’s was de oplossing, maar wat als je het materiaal zelf kunt maken, dan heb je altijd de perfecte foto en daalt de prijs voor de klant. De liefde voor techniek is er nog steeds, dus werd er ook gekeken naar Foto- en video- apparatuur. Zo ontstond in juli 2019 de tak 360° Media.

Google Certified

19 augustus

Google

Nog geen maand later werden we “Google Certified”. Dit kwam omdat we 360° foto’s leverden aan Google. Die werden goed bevonden waardoor we sinds augustus 2019 officieel deze naamvoering mochten gebruiken. Mogelijk heeft u op Google Maps rond gekeken en was dit een foto van ons bedrijf.

Totaal Pakket Eindelijk Verkrijgbaar

30 augustus

We misten nog 1 tak. Een tak die kennelijk wel belangrijk was voor klanten als men hosting bij ons af wilden nemen. Een totaal pakket waar ook E-mail inbegrepen was. Dit hadden we nog niet. Vanaf eind augustus 2019 bieden we dan ook een totaal pakket aan.

Fulltime bedrijf

1 december

Waar in de voorgaande tijd, Jose en Roy beiden nog in loondienst waren bij een werkgever, was dit op 1 december ineens anders. Jose bleef in loondienst echter Roy ging zich fulltime richten op Brink Multimedia.

2020

Brink Streaming Vanwege Covid-19

11 april

De wereld wordt gevangen door het Corona Covid-19 virus. Wereldwijd raken zelfs webcams uitverkocht, want men moet thuis gaan werken. Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op beeldbellen en aanverwanten. Artiesten die hun publiek toch willen bereiken, cursussen die online gegeven worden. Zo ontstaat vrij snel Streaming 4 U. De naam wordt na een paar weken omgedoopt naar Brink Streaming om zo de link te leggen met de rest van het bedrijf

Brink Multimedia Duidelijk In Beeld

29 april

In het jaar 2020 wordt de wereld getroffen door het Covid-19 virus. Brink Design vangt grote klappen op en heeft het tijdelijk wat rustiger. Tijd om een duidelijkere bedrijfsstructuur voor de klant op te zetten. Met de nieuwe site is heel duidelijk te zijn wat Brink Multimedia te bieden heeft.

1e grote upgrade voor Hosting

18 oktober

Het aantal klanten voor Brink Multimedia nam behoorlijk toe. Dat was bijzonder om te zien aangezien we in Corona tijdperk leefden. Een gevolg van die stijging was dat de servers die we gebruikten te vol en te traag werden. Een grote update aan de servers werd gedaan waarbij we qua snelheid en ruimte mee konden met de concurrentie die dat in premium pakketten deed. Echter het grote verschil was de prijs. We leverden premium kwaliteit tegen een absurde lage prijs.

2021

Brink Flexkantoor In Gebruik

4 januari

Inmiddels de eerste golf van Covid-19 overleefd en aanbelandt in de tweede golf. In het nieuwe jaar had Brink Multimedia veel goede voornemens.  Al vroeg in het jaar wordt de ruimte naast het al bestaande kantoor opgeleverd. Brink Flexkantoor is een feit. Feitelijk komt het er op neer dat andere ondernemers die geen kantoor hebben deze ruimte kunnen huren. Door met meerdere ondernemers te werken creëer je direct een netwerk wat ten voordeel kan komen bij de eigen onderneming. Nog voor de ruimte in gebruik genomen werd waren er al gegadigden die graag hun intrede wilden doen.

Green Screen Studio In Gebruik

11 januari

Natuurlijk hadden we al een groen doek dat we konden ophangen, maar nu werd voor de eerste keer een speciaal ingerichte ruimte in gebruik genomen. Wanden die egaal strak licht groen zijn, een stellage met de benodigde wit licht lampen en de nodige camera’s. De eerste opdracht was een product reportage.

Brink 360° Media maakt verschillende Media producten

15 februari

Fanfare Carnaval HDL

In de tijd dat Corona zijn hoogtij dagen viert in Nederland wordt er toch veelvuldig gebruik gemaakt van de Media tak van Brink Multimedia. Zo komt Borrel Bewust uit Den Dungen met een opdracht voor een reclame en klopt de Koninklijke Fanfare uit Heeswijk aan voor een heuse videoclip.

Brink Multimedia geeft Workshops

28 oktober

In de afgelopen jaren heeft Brink Multimedia kennis vergaard. Deze kennis kunnen we voor onszelf houden, echter we kozen er voor deze kennis te delen tijdens Workshops in Uden. De reacties waren zeer positief. Ondernemers vonden het onderwerp: SEO dan ook zeer interessant en goed toepasbaar.

Brink Multimedia organiseert Haunted House

12 november

Brink Multimedia Halloween

Binnen het bedrijf worden we ook geraakt door het covid virus en daarom moet de editie van 29 oktober verplaatst worden. 12 November wordt de avond waarop het evenement wordt georganiseerd. We zitten vlak voor de aankomst van Sinterklaas, maar toch loopt Heeswijk Dinther uit voor een spookachtig gebeuren. Brink Multimedia verzorgt visuals zoals levensgrote zwevende skeletten en spoken, die bijna realistisch lijken. Een succes en het evenement krijgt vast en zeker een vervolg in 2022.

2e grote upgrade voor Hosting

18 november

Brink Hosting Server

Net als het vorige jaar konden we aan de cijfers zien dat Brink Multimedia groeit. Meer klanten met vertrouwen en steeds meer mensen die de Hosting bij ons afnemen. Een nieuwe upgrade kon dan ook niet uitblijven. Meer ruimte werd geplaatst, maar ook ging de snelheid van de servers omhoog. Vorig jaar ging dit met factor 2, dit jaar ging het met factor 4.

Brink Multimedia officieel Microsoft leverancier

23 november

Brink Multimedia Bernheze Microsoft Licenties

Op de valreep, net voor het einde van het jaar, gaat Brink Multimedia een samenwerking aan met Microsoft. Hierdoor kan de email hosting onder andere bij Microsoft weg gezet worden. Het grote voordeel is dat Microsoft een zeer grote partij is. Meer service en mogelijkheden wat betreft email. Maar ook kan Brink Multimedia software pakketten verkopen wat voor de klant een all in pakket zijn.

2022

Eerste gesprekken samenwerkingsverband

19 oktober

Tweede Haunted House

29 oktober

Transitie serverpark

30 december

2023