De levenscyclus van een website

Samen

Op zoek naar samenwerking en een geweldig product?

Een website is net als een mens: het wordt geboren, groeit en evolueert. En net als een mens heeft een website ook een levenscyclus. Na 3 jaar is je website volwassen en is het tijd voor een upgrade.

Waarom upgraden?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om je website na 3 jaar te upgraden. De techniek gaat snel, en na 3 jaar kan je website verouderd zijn. Dit kan leiden tot beveiligingsproblemen, compatibiliteitsproblemen met nieuwe browsers en apparaten, en een lagere performance.

Ook op het gebied van design en functionaliteit zijn er voortdurend nieuwe ontwikkelingen. Door te upgraden kun je van deze nieuwe features profiteren, waardoor je website gebruiksvriendelijker, effici├źnter en moderner wordt.

Denk bijvoorbeeld aan responsive design: tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen hun smartphone of tablet om websites te bezoeken. Als je website niet responsive is, wordt deze niet goed weergegeven op deze apparaten. Dit kan leiden tot een frustrerende gebruikerservaring en een lager aantal bezoekers.

Een upgrade is een investering

Het upgraden van je website is een investering in de toekomst van je bedrijf. Een moderne website is:

  • Veiliger
  • Sneller
  • Gebruiksvriendelijker
  • Moderner
  • Beter vindbaar in de zoekresultaten

Dit alles kan leiden tot meer bezoekers, meer conversies en meer omzet.

Maak er werk van!

Wacht niet te lang met het upgraden van je website. Neem vandaag nog contact op met Brink Multimedia om de mogelijkheden te bespreken.