Brink Multimedia logo Hoed

Zijn jullie ook met Black Friday 2022 bezig?

Zijn jullie nu wel of niet actief tijdens Black Friday en Cyber Monday?

Het seizoen van de feestdagen is aangebroken. Ouders die onder schooltijd winkelcentra afstruinen of op het internet de Black Friday kortingen proberen af te dingen. Met Black Friday en Cyber Monday om de hoek is dat ook logisch. Nu kun je echt kortingen scoren.

Op het internet gaat het los, bij Bol.com en bij Belsimpel.nl vliegen de kortingen om je oren. Je kunt je echter afvragen “Hoe kan dat?” Een bedrijf zal altijd willen verdienen, dus een dienst of een product onder de inkoopprijs verkopen zal nooit gebeuren. Met andere woorden, met al die kortingen verdient de gemiddelde Black Friday ondernemer nog steeds. Was de prijs daarvoor dan al niet te hoog?

“Stunten jullie ook met Black Friday?”

Terug naar Brink Multimedia. We krijgen regelmatig de vraag of wij ook gaan stunten met Black Friday en Cyber Monday. Dan zeggen wij volmondig “JA!”. “Dat doen we het hele jaar al!”. Vraag het maar aan onze klanten, zij zullen bevestigen dat de prijs zeer laag is en je toch echt kwaliteit krijgt. Waar andere bedrijven misschien wel tienduizenden euro’s vragen, zitten wij daar vaak ver onder.

Dus wil je genieten van de Black Friday deals van Brink Multimedia? Dan mag je best op dinsdag of woensdag komen………