Brink Multimedia logo Hoed

Workshop SEO compliment

We moeten eerlijk zeggen, het overviel ons wel even. Brink Design hield afgelopen dinsdag een workshop te Uden bij de Flow. Voor een tweede maal waren er ondernemers die luisterenden naar de workshop waarbij je kon leren je website hoger in Google te krijgen doormiddel van SEO. Blijvend anders, Groot en Krachtig, Mans Coaching, Yogable, Carin Wennink, Met Hanny en Elke Sport luisterden, maar waren ook direct actief op hun meegebrachte laptops. Het direct toepassen was natuurlijk een pluspunt voor de ondernemers. Een dag later kwam er een e-mail van 1 van deze ondernemers binnen. We waren stil en stiekem heel erg trots. Zo trots dat we hebben gevraagd of dit mochten quoten. Dat  mocht.

Vanmorgen was ik met gasten met een activiteit in het bos. Dat was heel erg fijn, maar ik kon vannacht bijna niet slapen om alles wat ik gisteren bij jou geleerd heb, aan mijn website te gaan aanpassen. Dat zou mijn advies aan jou zijn als je meer trainingen gaat geven. Waarschuw je gasten dat ze de volgende twee dagdelen vrij moeten plannen om aan hun websites te gaan werken! Je staat vertrouwd voor de groep, hebt een leuk gevoel voor humor en je bent deskundig. Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde, maar meer heb je niet nodig, toch?
Carin Wennink – www.carinwennink.nl

We hebben dus daadwerkelijk geïnspireerd, geactiveerd en gemotiveerd. Ons doel is behaald.

 

Ook interesse in een dergelijke workshop, we houden deze graag voor u. In deze tijd van Corona zijn er nog steeds mogelijkheden om dit veilig en volgens de regels uit te voeren. Neem contact op met Brink Design.