WordPress brengt belangrijke versie 5.5 update uit

WordPress is een control management systeem, wat inmiddels 1/3 van alle websites op internet aanstuurt. Het is een programma met heel veel code. Code die continu aangepast wordt om het systeem veilig te houden. Zo heeft WordPress haar 5.5 versie uitgebracht. Dit is weer een flinke mijlpaal in veiligheid, maar pakt ook andere gebieden aan zoals Snelheid en Vindbaarheid.

Snelheid
Berichten en pagina’s voelen sneller aan, dankzij ‘lazy-loaded’ afbeeldingen. Afbeeldingen kunnen je verhaal veel impact geven, maar zij kunnen soms je site langzaam maken. In WordPress 5.5, wachten afbeeldingen met laden totdat zij door het scrollen in beeld komen. De technische term is ‘lazy loading’. Op mobiel kan lazy-loading ervoor zorgen dat browsers geen bestanden downloaden die bedoeld zijn voor andere apparaten. Dat bespaart je lezers kosten voor datagebruik en helpt de levensduur van de batterij te verlengen.

Zoeken
Verwelkom je nieuwe sitemap. WordPress sites werken goed met zoekmachines. WordPress 5.5 bevat nu standaard een XML-sitemap, die zoekmachines helpt je meest belangrijke pagina’s te vinden vanaf het moment je live gaat met je site. Daardoor vinden meer mensen je site, en dat geeft je meer tijd om ze te boeien, om ze vast te houden en om ze te converteren naar abonnee, klant, of hoe jij succes ook definieert.

Geef een antwoord

Meer interessante artikelen:

Van gratis advies is nog niemand slechter geworden, neem contact op..

Onze Diensten

We hebben alles in huis om online te gaan in Bernheze en daarbuiten.

Hosting

Zeer snelle en veilige servers zodat uw website en mail optimaal presteren.

Meer....

Design

Een modern design voor uw website die bij u, uw bedrijf of hobby past.

Meer....

360 Media

Scherpe, prachtige en alleszeggende content in de vorm van tekst, foto of video.

Meer....

Streaming

Uw verhaal online houden in een moderne studio of op locatie.

Meer....