Brink Multimedia logo Hoed

Website Revisie

U heeft uw website al geruime tijd. U was tevreden over de oplevering destijds door Brink Design, maar na 2 a 3 jaar zijn er toch wat nieuwe wensen.

We zijn er eigenlijk best trots op. Onze klanten van 2 a 3 jaar geleden kloppen bij ons en vragen om een revisie van de site. Twee redenen waarom we trots zijn: De klant is zo tevreden dat deze wederom bij Brink Multimedia uit Bernheze aanklopt en we kunnen heel makkelijk “JA” tegen deze opdracht zeggen en dan vaak low-budget voor de huidige klant werken.

Dit komt omdat de websites gebaseerd zijn op WordPress. Dit CMS (content management systeem) is de afgelopen tijd opgewaardeerd en daarmee ook de huidige bestaande sites. Eventuele aanpassingen hebben dan ook geen invloed op de onderliggende “Motor”. Hierdoor kan een website een nieuwe feel krijgen terwijl er mogelijk maar 3uur aan gewerkt is.

U heeft bij een ander bedrijf een website draaien en u wil overstappen naar Brink Multimedia Bernheze. Als u een WordPress heeft dan is dit zeker mogelijk met afgesproken aanpassingen.

Interesse? Neem contact op!