Brink Multimedia logo Hoed

Tweede SEO Workshop een feit

Ten tijden van de persconferentie van Mark Rutte werd de tweede workshop SEO gegeven in de Flow te Uden voor Open Praktijkdag Uden. Voor de tweede maal schoven ondernemers (Blijvend anders, Groot en Krachtig, Mans Coaching, Yogable, Carin Wennink, Met Hanny, Elke Sport ) aan bij een workshop waarbij je leerde je website hoger in Google te krijgen. Zeker in deze tijd is je site zichtbaar hebben voor jou potentiele klanten belangrijk.

Het is toch altijd spannend om voor een groepje ondernemers je verhaal te doen. Komt het verhaal wat we willen vertellen goed over, is het niet te ingewikkeld et cetera. Een dag na deze tweede workshop kregen we een mail. En daar zijn we zeer trots op.

Vanmorgen was ik met gasten met een activiteit in het bos. Dat was heel erg fijn, maar ik kon vannacht bijna niet slapen om alles wat ik gisteren bij jou geleerd heb, aan mijn website te gaan aanpassen. Dat zou mijn advies aan jou zijn als je meer trainingen gaat geven. Waarschuw je gasten dat ze de volgende twee dagdelen vrij moeten plannen om aan hun websites te gaan werken! Je staat vertrouwd voor de groep, hebt een leuk gevoel voor humor en je bent deskundig. Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde, maar meer heb je niet nodig, toch?
Carin Wennink – www.carinwennink.nl

Een mooier compliment konden we niet krijgen, het inspireren en activeren is dus gelukt.