Brink Multimedia logo Hoed

Top 3 Must Have Plugins voor jouw WordPress website

Zelf een website bouwen, dit is onze top 3 van de allerbelangrijkste plugins voor jouw wordpress website.

Tijd om wat geheimen weg te geven van Brink Multimedia. Welke plugins gebruiken wij bij het ontwikkelen van een website gemaakt in WordPress. Dit is onze top 3.

Nummer 1: Elementor Pro
Wat ons betreft is dit de ontwikkelingstool die er op de markt is. Met de gratis versie kom je al een heel eind in het maken van een website, maar met de PRO versie (betaald) gaat er weer een nieuwe wereld open. What you See is What you Get. Het slepen van widgets is een peuleschil en kan je buurjongen van 7 ook. Verder krijg je in de pro versie widgets erbij die in de gratis versie niet zaten, zoals een volledig werkend formulier. Daarbij zijn alle widgets dynamisch in te stellen, wat betekent dat alles via post content in te vullen is.

Brink Multimedia Elementor Pro Oss Uden Veghel

Nummer 2: Advanced Custom Fields
Ondanks dat WordPress erg omvangrijk is, als je een post maakt dan kun je alleen maar content kwijt in de titel balk en de contenteditor. Maar wat als je extra informatie kwijt wilt, zoals een prijs of een extra losse kreet aan tekst, dan bestaan die velden niet. Met Advanced Custom Fields kun je extra velden voor content toevoegen.

Brink Multimedia Advanced Custom Fields Pro

 

Nummer 3: Ele Custom Skin Pro
Natuurlijk zijn we fan van Elementor, het biedt bijna alles wat je nodig hebt om een website te maken. Maar als je een post wil tonen, dan ben je over geleverd aan 3 templates van Elementor. Dat wil je graag zelf in de  hand hebben en zelf kunnen aanpassen. Met Ele Custom Skin Pro heb je het ontwerp zelf in de hand en kun je het volledig potentieel van elementor dynamisch en advanced custom fields gebruiken.

Brink Multimedia Ele Custom Skin Pro