Brink Multimedia logo Hoed

Record deelnemers Haunted House Heeswijk-Dinther 2022

Verwachtingen worden overtroffen, er moet gedacht worden aan een eventuele wachtrij route.

We schrijven donderdag 27 oktober, nog 2 dagen voordat het Halloween Haunted House Heeswijk-Dinther de deuren opent voor de bezoekers die avond. We keken naar de aanmeldingen en vielen achterover. Het aantal deelnemers is dit jaar nog hoger dan vorig jaar. We hebben inmiddels de magische grens van 100 deelnemers overschreden. Meer dan 100 deelnemers die gaan griezelen op het Raadhuisplein 4 te Heeswijk-Dinther en dat met eigenlijk nog 2 dagen van inschrijven te gaan! Het heeft ons gedwongen om tijdens de piek van het aantal bezoekers, we verwachten dat dit ligt tussen 20u en 21u, mogelijk een korte veilige wachtrij te creëren.

Heb jij je nog niet aangemeld? Dat kan hier!

Vandaag werd de laatste hand gelegd aan de tenten die geplaatst moesten worden. Deze tent werd belangeloos uitgeleend door Han Minnaar, eigenaar van Autobedrijf Minnaar. Inmiddels overkappen 4 grote tenten alles. Mochten het gaat regenen, de voorspelling is van niet, dan staan we allen gewoon droog!

De komende 2 dagen wordt dus gebruikt om alle relikwien, video effecten en audio effecten te plaatsen.

Oh ja we zouden het bijna vergeten…….

Wist je dat je een echte Doomernik Halloween taart kunt winnen? Ben je de leukst verklede deelnemer zou je die ook nog eens kunnen winnen. Kom daarom zo eng mogelijk verkleed naar het Raadhuisplein 4 te Heeswijk-Dinther.