Brink Multimedia logo Hoed

Oplevering Doomernik voor de feestdagen 2022

De websites gaan als warme broodjes over de toonbank en in dit geval is dat letterlijk.

Brutaal als we waren hadden we bakkerij Doomernik gemaild met de vraag of we de website mochten verfraaien, volgens kon het wel een likje html gebruiken. Toch ging er nog een tijd overheen voordat besloten werd dat Doomernik de bakkerij van Heeswijk-Dinther en omstreken, een nieuwe site moest krijgen. Uiteindelijk kwamen Angela en Sander bij Brink Multimedia uit.

“Prijs maar ook kwaliteit zijn belangrijk voor ons bij bakkerij Doomernik”

Als we Angela Hermans spreken waarom ze kozen voor Brink Multimedia, blijkt de prijs kwaliteit verhouding en de persoonlijke aanpak doorslaggevend te zijn geweest. “Het is iets wat wij zelf ook hoog in het vaandel hebben en eerlijk is eerlijk, in de regio ben je serieus de goedkoopste”, aldus Hermans.

De website voor bakkerij Doomernik is voor hen zo ontwikkeld dat alles aan te passen is. Foto’s en teksten het kan allemaal aangepast worden, zonder dat de lay-out er onder hoeft te lijden. Met andere woorden: “er kan niks verpest worden”.

Wil je weten hoe het eruit is komen te zien, of gewoon lekkere producten bestellen, klik dan hier. Ook een goede mooie en unieke site hebben, neem contact op met ons.