Brink Multimedia logo Hoed

Omroep Peelrand website 2023 gerealiseerd door Brink Multimedia

Brink Multimedia levert website omroep PeelRand op.

Omroep Peelrand is een lokale omroeporganisatie in de regio Peel en Maas in de Nederlandse provincie Limburg. De omroep is opgericht in 1993 en zendt uit op de radio en op televisie. Omroep Peelrand is er trots op om een ​​belangrijke rol te spelen in de lokale gemeenschap en heeft als missie om nieuws, informatie, cultuur en entertainment te brengen naar de inwoners van de Peel en Maas regio.

Onze oplossing

Toen Omroep Peelrand ons benaderde voor de ontwikkeling van hun website, wisten we dat we een website moesten ontwerpen die voldeed aan hun specifieke behoeften en doelen. Na een uitgebreide analyse van hun doelgroep en concurrenten hebben we een website ontwikkeld die gebruiksvriendelijk is en eenvoudig te navigeren. De website is ontworpen om een ​​breed scala aan informatie te bieden, van nieuwsartikelen en video’s tot informatie over programma’s en evenementen.

Ontwerp en navigatie

Het ontwerp van de website is gebaseerd op de branding en het logo van Omroep Peelrand en heeft een eigentijdse uitstraling die aanspreekt bij de doelgroep. De navigatie is eenvoudig en intuïtief, zodat gebruikers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, wat betekent dat de website ook op smartphones en tablets gemakkelijk te gebruiken is.

Content strategie

Onze contentstrategie voor Omroep Peelrand was gebaseerd op het bieden van relevante en nuttige informatie aan de doelgroep. We hebben ons gericht op het creëren van een breed scala aan inhoud, waaronder nieuwsartikelen, video’s, programma-informatie en evenementen. Onze inhoud is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat gebruikers de informatie gemakkelijk kunnen vinden op Google en andere zoekmachines.

SEO-optimalisatie

Als professionele SEO-experts hebben we de website van Omroep Peelrand geoptimaliseerd voor zoekmachines. We hebben ervoor gezorgd dat alle inhoud geoptimaliseerd is voor zoekwoorden die relevant zijn voor de doelgroep van Omroep Peelrand. We hebben ook gezorgd voor snelle laadtijden, goede backlinks en gebruiksvriendelijke URL-structuren.