Brink Multimedia logo Hoed

Is een mooie site genoeg?

Een website moet opvallen. Dit bewerkstelligen doe je door een mooie lay-out te ontwerpen. Dit kun je zelf maken, of door een bureau zoals Brink Design laten ontwerpen. Maar kom je er met alleen een mooie website? Je site moet immers gevonden worden en als men dan op je site rond kijkt moeten de bezoekers blijven en uitgedaagd worden om actie te ondernemen. Een actie kan zijn bellen of een product van de site kopen. Met alleen een mooie site kom je er niet.

Een bezoeker van je site komt bijvoorbeeld via Google. Google kijkt naar teksten, maar ook of een site technisch goed in elkaar zit. Zit een site goed in elkaar, dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid ook snel zijn. Bij Brink Design zorgen we ervoor dat de site niet alleen mooi is, maar ook snel zal zijn. Laten we eerlijk zijn, als een site langer dan 5 seconden nodig heeft om te laden, dan ben je als bezoeker bijna al afgehaakt. Hoe sneller hoe beter.

We leveren dan vrijwel altijd A scorende sites af. Deze score kun je controleren op www.gtmetrix.com . Haal je daar een A score, dan is je site lekker snel en zal hij hoger komen in de rankings van Google. Scoort hij lager, dan is het een idee om even bij Brink Design langs te gaan.

Ook daar kunnen we bij helpen.