Laatste kans voor inschrijven Halloween Haunted House

Het is aftellen geblazen tot de deuren van het Haunted House open gaan, de voorbereidingen zijn in volle gang.

De voorbereidingen zijn in volle gang en via de sociale kanalen is te zien, dat het evenement minimaal 3x zo groot is geworden. Nog 3 nachten en Halloween barst los in Heeswijk Dinther. Op dit moment worden alle tenten neer gezet. Dit is nodig omdat we het graag overdekt willen, er wordt veel elektra gebruikt. Mocht het weer tegen zitten dan is de apparatuur veilig. Echter ook de deelnemers hoeven niet bang te zijn nat te worden.

Tevens wordt de laatste hand gelegd aan de visuals en de audio. Juist bij Halloween zijn sfeer bepalers zeer belangrijk. Een spook wordt pas eng met “boe geroep”, de invloed van achtergrond muziek doet enorm veel. De visuals moeten daarbij aansluiten. Los van de atributen zijn de video beelden, 2d of zelfs 3d, zelf gemaakt. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van beamers. Zij zorgen voor weerkaatsing op oppervlaktes. Deze oppervlaktes laten licht door, waardoor het net lijkt of er echt een geest rond zweeft. Daarnaast heeft Brink Multimedia 2 hologram ventilatoren tot zijn beschikking. Deze ventilatoren kunnen 3d beelden projecteren waardoor het net lijkt dat iets in de lucht hangt 3D. We gebruiken ze regelmatig in de etalage.

Inmiddels hebben verschillende media ons opgepikt. De Mooi Bernheze krant publiceerde alle regionale Halloween evenementen waaronder die van ons. Echter ook het maandblad D’n Hadeejer besteedde aandacht aan de griezelavond.

Tijdens het schrijven van dit artikel zitten we op het zelfde aantal deelnemers (80) als vorig jaar. Met nog een paar dagen inschrijven te gaan, gaan we toch hopen op een aantal boven de 100. Heb je nog niet ingeschreven, maar wil je wel mee doen? Het kan tot op de dag zelf  zaterdag 29 oktober.

www.brink-multimedia.nl/halloween Doe het snel!

Brink Multimedia Haunted House Halloween

Van gratis advies is nog niemand slechter geworden, neem contact op..

Onze Diensten

We hebben alles in huis om online te gaan in Bernheze en daarbuiten.

Hosting

Zeer snelle en veilige servers zodat uw website en mail optimaal presteren.

Meer....

Design

Een modern design voor uw website die bij u, uw bedrijf of hobby past.

Meer....

360 Media

Scherpe, prachtige en alleszeggende content in de vorm van tekst, foto of video.

Meer....

Streaming

Uw verhaal online houden in een moderne studio of op locatie.

Meer....