Vaak gestelde vragen (F.A.Q.)

Algemeen

Gemiddeld duurt het een maand om een website te maken. Echter dit ligt ook aan de complexiteit van de website. Het is ook afhankelijk van hoe snel teksten en afbeeldingen worden aangeleverd, en hoe snel wordt gereageerd op mails en telefoontjes.
We maken de website immers samen.
Nee, uiteraard vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wij komen graag naar u toe tijdens een intake gesprek. Echter de ICT wereld heeft oplossingen zoals beeldbellen als een gesprek ter plekke vanwege omstandigheden niet mogelijk is. Via Teams, Zoom, Whatsapp, telefoon en email houden we contact met u. Daarnaast krijgt u een link tijdens de ontwikkeling van uw site, u kunt letterlijk de progressie van uw site zien.
Kort door de bocht, we leveren alle diensten die nodig zijn om een site online te krijgen. Ontwikkeling van de website, plaatsing van de website en de invulling van de website.

Kosten

De kosten van een website kunnen nogal variëren. Dit heeft te maken met het aantal plugins dat gebruikt moet worden en de complexiteit van een website. Bij een standaard website, waar geen toeters en bellen op zitten rekenen we €1500,- ex btw.
Alles wat complexer wordt is meerprijs wat bepaald wordt tijdens een intake gesprek.
Een website die ontwikkeld is door Brink Multimedia blijft eigendom van Brink Multimedia. Echter mocht u onverhoopt na een tijd uw website mee willen naar een andere partij dan staan wij dat toe als de ontwikkelkosten afbetaald zijn en de desbetreffende plugins afgekocht worden.

Betaalde pluginns hebben licenties die zelf betaald worden door Brink Multimedia.
Nee kosten blijven hetzelfde gedurende het ontwikkelproces, met de afgesproken functionaliteit. Mocht tijdens het ontwikkelproces een verandering doorgevoerd worden vanwege uitgebreide functionaliteit, dan zal de prijs verhoogd worden. De prijs wordt dan verhoogd vanwege eventuele aanschaf externe plugins.

Nadat een website is opgeleverd, heeft u alleen de update/backup en hosting  kosten. Mocht er een revisie moeten plaatsvinden dan zal alleen uur tarief gerekend worden.
Brink Multimedia is puur en alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de website. Dat betekent dat Brink Multimedia niet verantwoordelijk is voor content uitingen zoals teksten, foto’s of producten. Brink Multimedia houdt zich alleen bezig met de bouw en functionaliteit van een website.

Voorbeeld 1: Zijn de geplaatste foto’s door een gebruiker van de website voorzien met copyright, dan gaan eventuele boetes naar de gebruiker van de website
Voorbeeld 2: Teksten die een bepaalde mening voortbrengen kunnen Brink Multimedia niet aangerekend worden.
Voorbeeld 3: Het invullen van productinformatie bij een webwinkel zijn de verantwoording van de gebruiker. Fout ingevoerde prijzen of andere aanverwanten liggen bij de verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Functionaliteit

Ja. WordPress is een geweldig contentmanagementsysteem dat nu meer dan 30% van het web aandrijft. Het enorme marktaandeel is te danken aan de flexibiliteit en het gebruiksgemak. Maak je geen zorgen, we leren je hoe je het moet beheren en helpen je op weg.
Ja! We vinden het geweldig als onze klanten de controle over hun website overnemen en leren deze zelf te beheren. We bieden een trainingssessie aan om u op weg te helpen. Let op, in dit geval bedoelen we zelf plaatsen van berichten en foto’s

Nieuwsbrief Brink Multimedia

Alweer een nieuwsbrief? Ja dat wel, maar niet eentje die vervelend is. We brengen u alleen een nieuwsbrief als we ook echt iets te melden hebben. Niet alleen nieuws, soms geven we gratis tips en downloads weg. Volgens ons serieus de moeite waard om je aan te melden voor deze Nieuwsbrief.