Elementor

Bij vrijwel elke grote hosting provider is er wel een dienst te vinden waarbij je zelf websites kunt maken. Echte kennis om een eigen basis site te maken is tegenwoordig niet meer nodig. De providers geven je een visuele builder waarbij je zelf elementen kunt slepen naar je pagina. Het zogenaamde What You See is What you get ( WYSIWG ).

Echter om een volledig eigen website te maken loop je met deze builders tegen grenzen aan. Immers de  Hosting Providers hebben als basis een hosting te verlenen. Wil je echt een volledig eigen aanpasbare site, dan moet je echt zelf aan de slag.

Met websites gebaseerd op het cms systeem WordPress kun je kiezen voor code tikken, maar ook hier zijn plugins te vinden die je een builder verschaffen. De bekendste zijn Divi en Elementor. Bij Brink Multimedia gebruiken we graag Elementor.

Elementor is de meest gebruikte builder op het platform van WordPress. Je gaat naar een pagina die je binnen WordPress aanmaakt. Daar kun je bepaalde Widgets (elementen, vandaar de naam Elementor) naar je pagina slepen.

Al deze elementen kun je statisch invullen, maar met het grootste gemak kan je de elementen ook dynamisch maken. Dat maakt Elementor zo leuk en makkelijk om mee te werken. In de volgende postings gaan we dieper in op de werking van Elementor voor WordPress.

Brink Multimedia Elementor Bernheze Veghel Den Dungen Eindhoven

Meer interessante artikelen:

Van gratis advies is nog niemand slechter geworden, neem contact op..

Onze Diensten

We hebben alles in huis om online te gaan in Bernheze en daarbuiten.

Hosting

Zeer snelle en veilige servers zodat uw website en mail optimaal presteren.

Meer....

Design

Een modern design voor uw website die bij u, uw bedrijf of hobby past.

Meer....

360 Media

Scherpe, prachtige en alleszeggende content in de vorm van tekst, foto of video.

Meer....

Streaming

Uw verhaal online houden in een moderne studio of op locatie.

Meer....