Brink Multimedia logo Hoed

Eerste geweldige actie van 2023

We beginnen 2023 met een geweldige starterspakket actie!

Goede ideeën zijn altijd goed, of ze nou uit 2023 of  het jaar ervoor komen. Daarom komen we met een geweldige actie speciaal voor starters dit eerste kwartaal van 2023.

Stel je bent een fietsenmaker, dan is het niet logisch dat je zelf een website kan maken. Een nieuwe ondernemer, een starter, heeft het nu zwaar. Door de crisis in Oost Europa is alles ontzettend duur. Een starter heeft enorme kosten en het is maar de vraag of er genoeg omzet gegenereerd wordt vanwege die crisis. Wij van Brink Multimedia willen daarom iedere starter helpen. We komen daarom met:

Het starterpakket 2023

Tegenwoordig kun je bij verschillende partijen zelf een website maken. Een basis website, die iedereen kan maken. Helaas is de website niet origineel en wil je eigenlijk meer functionaliteit. Als ondernemer zit je misschien helemaal niet te wachten op het zelf ontwerpen van een website. Wat nou als Brink Multimedia al deze drempels wegneemt, wij verzorgen een uniek design, alle functionaliteit die je nodig hebt. Wij ontzorgen jou!

In het starterpakket zit het volgende:

  • Een unieke website waarbij je zelf de teksten achteraf kunt aanpassen.
  • Webhosting (de plek waar je de site neer zet)
  • Webdomein (jouw eigen url adres)
  • SSL (de beveiliging tussen je domein en je website)
  • Email
  • En na 3 jaar krijg je gratis een restyling!

We ontzorgen je van je website en  je krijgt nog veel meer! Interesse? Neem contact op!