Brink Hosting doet wederom upgrade aan servers

Weet u nog dat vorig jaar oktober Brink Hosting nieuwe servers installeerde, om zo weer sneller te zijn, waardoor uw website sneller geladen wordt en daardoor ook sneller gevonden wordt door Google? Nu een jaar later blijkt dat deze keuze een succes is geweest. Steeds meer mensen en bedrijven vonden ons en profiteerden van de snelheid van deze nieuwe servers. Het resulteerde in het feit dat Brink Hosting wederom moest investeren. Immers meer klanten is meer ruimte nodig. Brink Hosting investeerde niet alleen in de ruimte voor de klanten, we deden er een schepje boven op. Vanaf nu zijn de servers weer 4x sneller, wat maakt dat de snelheid vergeleken met 2 jaar geleden nu al 8x hoger ligt.

Om dit in perspectief te zetten. Bij de meeste grote hosting providers vindt u deze snelheden alleen in Professional pakketten die vaak ook hoog geprijsd zijn. Dat is bij Brink Hosting niet, gewoon dezelfde standaard prijs.

Dat dit ten goede komt voor uw website moge duidelijk zijn. Heeft u vragen, dan mag u altijd bellen met ons. We staan u graag te woord.

Brink Hosting Server

Meer interessante artikelen:

Van gratis advies is nog niemand slechter geworden, neem contact op..

Onze Diensten

We hebben alles in huis om online te gaan in Bernheze en daarbuiten.

Hosting

Zeer snelle en veilige servers zodat uw website en mail optimaal presteren.

Meer....

Design

Een modern design voor uw website die bij u, uw bedrijf of hobby past.

Meer....

360 Media

Scherpe, prachtige en alleszeggende content in de vorm van tekst, foto of video.

Meer....

Streaming

Uw verhaal online houden in een moderne studio of op locatie.

Meer....