Brink Multimedia logo Hoed

Alleen Sociale media of een website of beiden?

“Waarom een eigen site?”, is een vraag die we bij Brink Design redelijk vaak krijgen. “We hebben toch al facebook en al dat andere?”, is een argument die ook regelmatig voorbij komt.
Brink Design snapt deze vragen. Als u net met uw onderneming of hobby begint dan zouden Sociale Media als enige uiting misschien wel voldoende kunnen zijn. Echter als u wat serieuzer wordt, dan merkt u al snel dat een Sociaal Media kanaal niet de gehele lading dekt.

Uw karakter van uw hobby of onderneming komt nooit goed uit in Sociale Media. Stel u presenteert uw bedrijf op Facebook, uw karakter is altijd met dat Facebookjasje.

En hoe goed uw bedoelingen ook zijn, alleen sociale media gebruiken geeft een soort van imago dat u niet in uw eigen hobby of bedrijf wil investeren.

Met een eigen website veegt u dat direct van tafel. Een eigen site, is investering wordt veelal gedacht op internet. Daarbij kunt u in een eigen ontwerp uw eigen karakter van de hobby of de onderneming kwijt.

Een eigen site creëert meer body, een betere basis. Is Sociale Media dan niet goed? Natuurlijk wel, want via sociale media zorgt u er voor dat mensen over u praten. Echter dat werkt het beste als u als basis een eigen site heeft.

Wilt u meer weten en voorzichtig aftasten wat een eigen site voor u kan doen, Brink Design gaat graag met u in gesprek.

#design #internet #websitemaken #webshop #social #facebook #Brink #brinkdesign

www.brink-design.nl