Brink Multimedia logo Hoed

3 Kindvriendelijke Halloween griezel filmpjes

Halloween heeft alles te maken met verbeelding en genieten van geluid. Wil je alvast in de griezel sferen komen? Wij helpen je.

Morgen is het zover, dan gaan de deuren open van het Halloween Haunted House te Heeswijk-Dinther. De organisatie zit natuurlijk vol in de sferen van dit griezel evenement, maar we snappen het dat jij misschien er even in moet komen. Niet getreurd, we zijn speciaal voor jou het internet op gegaan en wat kindvriendelijke griezel filmpjes gezocht.

  1. Michael Jackson – Ghost griezel videoclip

    Velen zullen het eens zijn, dat alleen al Michael Jackson zelf al eng genoeg is om je te laten schrikken. Echter Jackson hield zelf ook van griezelen. Kan natuurlijk niet anders, de King of Pop heeft het meest verkochte album OOIT op zijn naam staan: Thriller . Met de iconische single en natuurlijk bijbehorende videoclip maakt hij zich onsterfelijk. In de jaren 90 was Michael Jackson hotter dan hot en keek iedereen uit naar zijn nieuwe videoclips. Met Thriller in het achterhoofd en Moonwalker moest Michael Jackson weer met iets geweldigs komen. Na “Scream” met zijn zusje (duurste videoclip ooit tot dan toe) was het de beurt voor “Ghost”. De clip herbergde 2 singles van zijn nieuwe album…………de clip meer dan 30 min lang was een ode aan Halloween. Leuk detail, de man die het groepje mensen leidt, dat is ook Michael Jackson.

  2. Ghostbusters Griezels vangen

    Weet u nog, ze reden in de ECTO-1, hadden een vriendje “Slimer” en bevochten een grote Marshmallow. Het waren de Ghostbusters, eerst in een tekenfilm versie, daarna in grote blockbuster films op het witte doek. Met Bill Murray bevochten de mannen allerlei vreemde geesten. Onlangs kwam er een versie met alleen vrouwen als Ghostbusters, maar deze film flopte genadeloos. Vorig jaar kwam Ghostbusters Afterlife uit, deze werd een stuk beter ontvangen, mede door het aandeel van de oude Ghostbuster leden.

  3. Kabouter Plop – Het Spook (griezel samen met de kleineren)

    Griezelen is voor alle leeftijden en zo ook voor de allerkleinsten. Dat moet Studio 100 baas Gert Verhulst ook gedacht hebben. Zo kwam Kabouter Plop met een aflevering over Het spook. Zodat griezelen voor jonge kinderen minder eng werd.